17.5.14

Giyilebilen Mause Flying Fingers

Giyilebilen teknolojiler giderek yaygınlaşmasıyla birlikte, Türk firması olan MK Teknoloji giyilebilen yeni bir Mause Flying Fingers’ı piyasaya çıkartmaya hazırlanıyor.
Giyilebilen teknolojiler her geçen gün yaygınlaşırken, MK Teknoloji‘nin bu tür atağa kalkması açıkcası bizleri gururlandırdı. 2013 yılında prototipi sunulan giyilebilir teknoloji ürünlerinin son üretimi bir türk firmasına ait olmuş olacak.
Flying Fingers, elinize giymiş olduğunuz mauseyi sabit bir zeminde tutmadan kullanabilmenizi sağlayan çok pratik bir araç olmuş. İlk bakışta görünümü eldivene benzese de, el hareketlerini imleci yönlendiren komutlara dönüştürerek parmak uçlarında bulunan butonlar ile tıklama işlemlerini gerçekleştiriyor.
Türk yapımı Flying Fingers ürünü ayrıca Smart TV ve akıllı tahtalarda da kullanılabilecek. Diğer geleneksel mauselerden çok daha üstün ve avantajlı olan Flying Fingers, üzerinde barınan Scroll Up-Down tuşları ile birlikte slaytlarda kolayca ileri ve geri yapılabiliyor.
flying-fingers-mause-10

Asıl deneyim PC oyuncuları için

Türk yapımı Flying Fingers aslına bakılırsa FPS tarzı oyun oynayanlar için müthiş bir seçenek. Oyun oynarken tamamen kendi iradenize bağlı olarak elinizi nereye hareket ettirirseniz ettirin mause imleci sizle birlikte geliyor. Geleneksel mause kullanımının bilekteki kasları sıkıştırmasından kaynaklanan hastalıkların da böylece önüne geçişmiş oluyor.
Tüm bu özelliklerin yanı sıra Flying Fingers su geçirmiyor. Gövdesinde bulunan silikon esnekliği ile ele vektörel olarak uyum sağlayabilirken, 3 farklı boy ve 7 farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek. Eldiveni giymek için ise yapmanız gereken tek şey üzerinde bulunan cırt cırtları elinize geçirmek.
Flying Fingers tüm işletim sistemleri ile birlikte çalışabiliyor. Üzerinde yer alan küçük USB girişleri ile şarjda olabilir mause, tıpkı kablosuz mauselar gibi Wireless aracılığı ile bilgisayara bağlanabiliyor. Ayrıca USB’den şarj olması sürekli pil tüketiminin de önüne geçiyor.
Mauseyi şarj etmeye başladığınızda sadece 10 dakikalık şarjdan sonra 8 saat boyunca aralıksız kullanabiliyorsunuz. Türk yapımı Flying Fingers‘in şuanda satış fiyatı netlik kazanmasa da piyasada çok tutulacağı şimdiden garanti.
flying-fingers-mause-1

Flying Fingers Teknik Özellikleri

  • 8 Gb Dahili hafıza
  • Gyroscope Teknolojisi ile zemin gerektirmeksizin yön belirleme
  • 10 milyon tıklanma ömrü
  • Smart Televizyonlarda kullanım
  • Silikon kalıp sayesinde su vb. materyallere karşı dayanıklılık
  • Wireless ile kablosuz haberleşme Maksimum 50 mt.
  • Scroll Lock Wheel
  • 2.4 Ghz hız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder